Kinderen

knuffelbeer

Voor kinderen

Soms voel je je niet helemaal fijn, dan voel je je bang of verdrietig of juist boos. Dan maak je snel ruzie. Misschien heb je vaak last van hoofdpijn of buikpijn en weet de dokter niet hoe dat komt. Of vind je het misschien saai op school? Of ben je juist bang om fouten te maken? Het kan ook zijn dat je niet goed weet hoe je vriendjes of vriendinnetjes moet maken of misschien word je gepest door andere kinderen. Misschien kun je er niet goed aan wennen dat jouw ouders gescheiden zijn. Of je mist iemand die er niet meer is.

Misschien staat jouw probleem er niet bij, dat maakt niets uit. En het is ook mogelijk dat je zelf niet goed weet wat er aan de hand is, maar jouw ouders of juf maken zich zorgen om jou. En je wilt zelf ook eigenlijk wel weer graag kunnen lachen en blij kunnen zijn.

Dan kan het zijn dat je bij mij komt. Samen onderzoeken we dan wat er aan de hand is en vooral wat je eraan kunt doen. Via spelletjes, rollenspel, knutselen of tekenen of gewoon kletsen gaan we aan de slag. Jij mag kiezen wat je wilt! Ook mag je zelf iets van huis meenemen. Je komt dan elke week  bij me langs. Soms vinden kinderen het in het begin best spannend, maar het wennen gaat meestal snel. Ik ben erg benieuwd naar jou!

groetjes Inge.